راه اندازی نرم افزار مدیریت پروژه با نرم افزار BPMS
تعیین فرآیندهای کاری:
BPMS به شما کمک میکند تا فرآیندهای کاری مورد نیاز برای پروژه خود را تعریف و مدیریت کنید. این شامل تعیین گامها، وظایف، مسئولیتها و زمانبندیها است.
کنترل پروژه و نظارت:
کنترل پروژه در راستای تحقق اهداف پروژه، شاخصهای اصلی عملکرد که شامل بودجه، زمان، کیفیت و اثربخشی است را رصد میکند. با استفاده از نرم افزار BPMS ، میتوان اطلاعاتی در خصوص برنامهریزی و کنترل کارگاهی، زمانبندی پروژه، کنترل و تضمین کیفیت، گزارش پیشرفت ریالی و فیزیکی و… را در اختیار داشت.
اجرای و مانیتورینگ پروژه:
با استفاده از BPMS، میتوانید فرآیندهای پروژه را اجرا کرده و پیشرفت آنها را مانیتور کنید. این به شما کمک میکند تا به راحتی وضعیت پروژه را در طول زمان مشاهده و ارزیابی کنید.
مدیریت قراردادها:
سیستمی است که برای ثبت اطلاعات قراردادها، انجام عملیات مالی مرتبط، ثبت صورت وضعیتها و گزارش گیری اطلاعات مورد نیاز استفاده میشود.
مدیریت اسناد مهندسی و آرشیو فنی:
از آنجا که اسناد و مدارک یک پروژه آیتم های اصلی یک سازمان مهندسی هستند، استفاده از یک سامانه مدیریت اسناد مهندسی در جلوگیری از اتلاف زمان، انرژی و منابع مالی نقش بسزایی دارد. با استفاده از نرم افزار BPMS تمامی اسناد و مدارک پروژه بدون محدودیت در حجم و تعداد اسناد، پردازش و مدیریت میشود.
استانداردسازی فرآیندها:
BPMS به شما این امکان را میدهد که فرآیندهای کاری خود را بر اساس استانداردهای مشخص تعریف کنید و اجرا کنید. این باعث بهبود کیفیت، کارایی و قابلیت اطمینان فرآیندها میشود.
مدیریت فروش:
امکاناتی از قبیل مدیریت ارتباط با مشتری، ارائه بانک اطلاعات مشتریان و کارکنان مشتریها، ثبت سفارشها، مدیریت رضایت از مشتری، مدیریت اعتبار مشتریان، ارزیابی هوشمند مشتریان و …
استفاده از گزارشها و آمارها:
نرم افزار BPMS معمولاً امکانات گزارشگیری قوی دارد که به شما کمک میکند تا عملکرد پروژه را تحلیل کرده و آمارها و گزارشهای مربوط به آن را بدست آورید.
مدیریت منابع انسانی:
مدیریت نیروهای انسانی در جهت پیشبرد اهداف سازمان است. مدیریت منابع انسانی باعث بهره وری بیشتر سازمان و رضایت مشتریان میشود.
مکاتبات پروژه:
هر پروژه اسناد و مدارک خاص خود را داراست، تمامی مکاتبات و مستندات پروژه با استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری قابل ثبت، بایگانی و ارائه میباشد.
یکپارچگی با سایر سیستمها:
BPMS معمولاً قابلیت یکپارچگی با سایر سیستمها و ابزارهای مورد استفاده در سازمان را دارد، که این امکان را فراهم میکند که اطلاعات و دادههای مربوط به پروژه را با سایر سیستمها بهطور خودکار به اشتراک بگذارید.
https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App